Ontdek je mee?

Heb jij jouw weg al naar de digitale tools en vaardigheden van nu gevonden? Met IKenmedia.net is het heel eenvoudig om de digitale vaardigheden van nu te ontdekken. Ikenmedia.net is een (startend) online inspiratieplatform met inspirerende artikelen, ontdekfilmpjes en materialen om je de digitale tools en vaardigheden van nu te laten ontdekken, thuis, op school of onderweg via social media.

Er zijn enorm veel leuke apps, websites en tools beschikbaar en vaak ook leerzaam! Maar hoe weet je nu welke er geschikt zijn en wat je van ze leert? Hoe koppel je ze aan je (onderwijs)praktijk? Zijn de apps ook geschikt voor thuis of onderweg? Dat is waar IKenmedia.net je mee kan helpen! Leer werken, spelen, maken en ontdekken met de apps, websites en tools van nu!

IKenmedia.net helpt je op weg met jouw ontdekkingstocht in wereld van apps, websites en tools die je kunt inzetten en helpt je deze veilig te ontdekken! De rest doe je zelf! Want iedereen heeft recht op zijn eigen ontdekkingstocht!

Op dit moment is IKenmedia.net volop in ontwikkeling. Teksten, website, lay-out, huisstijl hebben nog niet hun definitieve vorm. Maar om vast wel de doelen te halen, worden veel van de activiteiten wel al gedeeld om te zorgen voor inspiratie. Daar zijn ze goed genoeg voor! Voor het komende schooljaar staat de ontwikkeling van de workshops als prioriteit. Maar ook het verder ontwikkelen van de al bestaande activiteiten. IKenmedia.net blijft in beweging! Volg de diverse kanalen en je blijft op de hoogte,  ontvangt de nieuwste ontdekfilmpjes, artikelen en meer in je tijdlijn!


 

Knipselpnginstagram

” Play is the highest form of research”
|Albert Einstein|