#Nieuws

Volg hier de laatste nieuwtjes over de ontwikkeling van IKenmedia.net

02-05-2020 YouTube kanaal vernieuwd!

Vanaf nu zie je weer alle ontdekfilmpjes van IKenmedia.net online op het YouTube-kanaal. Kom maar snel eens kijken!

22-03-2020 IKenmedia.net helpt mee! 

Wat leuk dat je de website van IKenmedia.net hebt gevonden. IKenmedia.net is vooral actief op de verschillende social mediakanalen als Facebook, Twitter en Instagram. Op YouTube kun je de ontwikkeling van alle filmpjes bijhouden en je laten inspireren. Social Media is op dit moment het hart van onze samenleving geworden. In deze bijzondere tijd activeren, inspireren en informeren we elkaar. IKenmedia.net helpt in deze tijd ook mee om ook thuis onze kinderen digitaal geletterd te krijgen en houden. Wil je ook geinspireerd worden direct in je tijdlijn, volg dan de verschillende kanalen! Check ook gerust de website, hier vind je ook aanvullende materialen, partijen en personen die je helpen digitale geletterdheid concreet te maken! #Ontdekjemee

Facebook   –  Instagram  –   Pinterest  –   YouTube  –   Twitter

22-11-2019 IKenmedia.net is op zoek naar jou! 

Is het ook jouw missie om digitale geletterdheid positief en concreet de buitenwereld in te slingeren. Richt jij je met jouw bedrijf, initiatief of stichting ook op het verbeteren van de digitale geletterdheid binnen het (po) onderwijs? Dan neem ik je graag op in het onderdeel “IKenmedia.net leert”. Je krijgt dan een plekje met een beschrijving op mijn website en ik promoot je via de bekende social mediakanalen! En dat allemaal gratis! Want “delen = inspireren en inspireren = delen”! #doejemee?

img_4371

18-11-2019 Aan de slag voor FutureNL als lesmaker! 

Wat gaaf! Sinds een aantal weken mag ik voor FutureNL aan de slag als lesmaker! Samen met een klein team bedenken, ontwerpen en schrijven we lessen die over alle pabo’s van Nederland verspreid worden. Deze digi-doeners worden wekelijks verspreid met als doel digitale geletterdheid concreet maken op pabo’s en in stageklassen! Wil jij ze ook in je inbox hebben iedere week? Schrijf je hier dan in:

Schermafbeelding-2016-12-14-om-10.41.20

15-10-2019 Op zoek naar de kern

IKenmedia.het is altijd in ontwikkeling en op zoek naar de beste manier om digitale geletterdheid te stimuleren. Door goed te kijken naar reacties en opbrengsten op de inspirerende materialen wordt het aanbod aangepast. De afgelopen tijd zijn de reacties op de filmpjes, posts en website zeer enthousiast. De blogs worden (helaas) minder gelezen. Daarom heeft IKenmedia.net besloten zich te richten op het verder ontwikkelen van de onderdelen IKenmedia.net doet, ontdekt en leert. Misschien dat er in de toekomst weer gekeken wordt, hoe de blogs wel beter kunnen aansluiten bij de doelgroep. #Blijveninontwikkeling.

13-07-2019 Keurmerk Nationaal MediaCoach

Yes! Vanaf nu heeft IKenmedia.net de eer om het nationaal ‘keurmerk mediawijsheid‘ te dragen! Dankzij het succesvol afronden van de opleiding ‘Nationaal MediaCoach‘ van het Nomc heeft IKenmedia.net volop de kansen om verder te groeien.

08-07-2019: Zomerstop

IKenmedia.net sluit voor een paar weken even de deuren. Soms kan offline gaan heerlijk zijn. In de komende weken gaat het ontwikkelen wel door. Want wat zou het mooi zijn als na de zomervakantie IKenmedia.net doet in gebruik genomen kan worden!

31-05-2019:Nieuw blog! 

Yes! Het is weer tijd voor een nieuw blog! #Leesjemee?

img_4127

27-05-2019: Update website! 

Yes! De website van IKenmedia.net heeft een flinke update gehad! Wat is het toch leuk om dit project te zien groeien. IKenmedia.net krijgt steeds meer volgers op social media en de website krijgt steeds meer content. Helaas zitten er maar 24 uur in een dag en zijn er zat ideeën voor de komende jaren. Wat is er al beschikbaar?

Volg vooral de social mediakanalen, daar richt IKenmedia.net zich nu vooral op. Je hebt dan gelijk de meest interessante inspiratie letterlijk in je hand! De onderdelen “ontdekt”, “blogt” en “over” zijn ingevuld met inspirerende verhalen, tips en video’s!

De volgende stap wordt het invullen van IKenmedia.net doet en leert! Maar ook het verbeteren van teksten, plaatjes en meer staat al snel op de agenda. Bijna zomervakantie! #groeiproject #tijdnodig #geduldismooi


Knipselpnginstagram