#Over

Ben je op zoek naar een website vol met materialen die digitale geletterdheid stimuleren? Dan kan IKenmedia.net je helaas niet helpen. IKenmedia.net gelooft namelijk niet meer in het nut van een website vaak vol met verouderde berichten en materialen. Onze inspiratie krijgen we tegenwoordig toch veel liever in onze schoot geworpen op momenten die wij zelf kiezen? Op momenten dat we even tijd hebben om te kijken?  Wanneer en waar we willen? Actueel en passend bij het moment?

Daarom kiest IKenmedia ervoor om een (gratis) online inspiratieplatform te zijn via diverse social mediakanalen.  Actuele berichten, inspiratie, lesmaterialen en ontdekfilmpjes passend bij het seizoen, de dag of de situatie! Wanneer jij er mee aan de slag wilt gaan, bepaal je zelf. Gelijk uitproberen in je klas? Of eerst thuis testen met je eigen kids? Of sla je de tip even op voor een later moment? Je beslist het zelf, want het is jouw tijdlijn! Waarom staan er dan toch materialen op de website? Soms zijn de tips, materialen en inspiratie zo tijdloos, dat ze prima op een website kunnen staan! Deze hebben hun plekje dan oprecht verdiend.

IKenmedia.net helpt je op weg met jouw ontdekkingstocht in wereld van apps, websites en tools die je kunt inzetten en helpt je deze veilig te ontdekken!  Er zijn enorm veel leuke apps, websites en tools beschikbaar en vaak ook leerzaam! Maar hoe weet je nu welke er geschikt zijn en wat je van ze leert? Hoe koppel je ze aan je (onderwijs)praktijk? Zijn de apps ook geschikt voor thuis of onderweg? Dat is waar IKenmedia.net je mee kan helpen! Leer werken, spelen, maken en ontdekken met de apps, websites en tools van nu!

  • Volg Ikenmedia.net op facebookpagina hier!
  • Volg IKenmedia.net op Youtube hier.
  • Volg Ikenmedia.net op Instagram hier!
  • Volg Ikenmedia.net op Twitter hier!
  • Volg IKenmedia.net op Pinterest hier!

Knipselpnginstagram

” Play is the highest form of research”
|Albert Einstein|