Volg IKenmedia.net

Even in de trein een ontdekfilmpje kijken? Of lekker op de bank een blogartikel lezen? Of juist aan de slag met een workshop op school? Met IKenmedia.net moet het allemaal mogelijk worden. De verschillende kanalen hebben de afgelopen maanden al gezorgd voor flink wat inspiratie met alle activiteiten die tot nu toe gedeeld zijn.

De social-mediakanalen zijn het hart van IKenmedia.net. Door het delen van de activiteiten via de verschillende kanalen hoopt IKenmedia.net je geïnspireerd te krijgen om een app, website, initiatief of tool te gaan ontdekken. Elk kanaal heeft zijn eigen functie en doel, maar hierdoor kun je dan ook de activiteiten ontvangen op een plek waar jij wilt!


IKenmedia.net op Facebook

Ontvang jij graag alle ontdekfilmpjes, artikelen en workshops in je tijdlijn? Dan is de Facebookbookpagina voor jou zeer geschikt! Je blijft op de hoogte en ontvangt van alle 4 de onderdelen de laatste updates. Volg Ikenmedia.net op facebookpagina hier!


IKenmedia.net op Twitter

Ontdek een groot netwerk aan inspirerende mediawijze mensen via het account van IKenmedia.net.  Door te kijken bij de “Vind-ik leuks” van IKenmedia.net krijg je een mooi overzicht van interessante en inspirerende Twitteraars. Ga ze zelf volgen en bouw je eigen netwerk op. Natuurlijk krijg je ook hier de laatste updates van alle 4 de onderdelen van IKenmedia.net. Volg Ikenmedia.net op Twitter hier!


IKenmedia.net op Instagram

Via Instagram krijg je alle inspirerende activiteiten gelijk in je tijdlijn te zien. Dankzij de toegevoegde hashtags kun je verder op zoek gaan naar gelijkwaardige berichten. Volg Ikenmedia.net op Instagram hier!


IKenmedia.net op YouTube

Alle ontdekfilmpjes vanaf het ontstaan tot aan nu (en later) van IKenmedia.net worden hier allemaal bij elkaar verzameld. Ga gerust eens neuzen, lees de beschrijvingen en raak geïnspireerd. Volg IKenmedia.net op Youtube hier.


IKenmedia.net op Pinterest

Het Pinteraccount van IKenmedia.net bevat themaborden over verschillende mediawijze onderwerpen. Zo krijg je inspiratie voor het werken met een Blue-bot, maar ook een greenscreen en stop-motion hebben hun eigen borden met pins die je moeten inspireren of helpen om aan de slag te gaan. Lees je liever eerst wat achtergrondinformatie over mediawijsheid? Dat kan ook! Volg IKenmedia.net op Pinterest hier!


Knipselpnginstagram

” What we learn becomes a part of who we are.”
|Kathy R. Jeffords|